Everton je v kontaktu se sportovním ředitelem PSV

09/04/2018 0 Od Riči

PSV Eindhoven potvrdil, že Everton se snaží zlákat do svých služeb jeho sportovního ředitele Marcela Brandse, který v jednom z nejslavnějších nizozemských klubů působí od roku 2010.

Anglická sportovní stanice Sky Sports už minulý týden uvedla, že Brands se stane sportovním ředitelem Evertonu, jakmile si PSV zajistí ligový titul. V současné chvíli, čtyři kola před koncem nizozemské ligy, má eindhovenský celek náskok sedm bodů na druhý Ajax. Oba rivalové přitom změří síly 15. dubna.

Námluvy mezi Brandsem a Toffees potom během uplynulého víkendu potvrdil generální ředitel PSV Toon Gerbrands: „Ano, Everton před nedávnem hovořil s Marcelem. Nebylo to ale poprvé, už před rokem spolu rozmlouvali dvakrát.

V minulosti se dvakrát nedohodli a ani nyní ještě nepodepsali smlouvu. Everton musí rovněž hovořit s PSV, k čemuž doposud zatím nedošlo. Marcel nás pouze informoval, že vede dialog s Evertonem.

Marcel musí být přesvědčen na sto procent. Jeho konverzace s Evertonem rozhodně neznamená, že případnou nabídku zvažuje.“

O přesunu Brandse na Goodison Park se rozhodne v nejbližších týdnech, některá nizozemská média to ale na rozdíl od Gerbrandse již nyní považují za hotovou věc. Pokud by Everton Brandse opravdu angažoval, bude velmi ohroženo další setrvání současného sportovního ředitele Stevea Walshe a také manažera Sama Allardycea.