4. sraz fanoušků anglického fotbalu

09/06/2010 0 Od Meňa

Po roce premierleague.cz koná další z řady letních setkání fotbalových nadšenců, a to za čtyři měsíce v již více než dobře osvědčených Libchavách u Ústí nad Orlicí.

O srazu již není třeba příliš hovořit. Kdo byl alespoň na jednom z nich, určitě si tuto událost opět nenechá ujít. Letní sraz se bude konat opět v Libchavách (u Ústí nad Orlicí) a to ve dnech 25-27.6.2010 (pátek až neděle/pondělí).

Součástí srazu bude i fotbalový turnaj, který se sehraje v sobotu (základní část) a neděli (play-off). Samozřejmě je vše prozatím orientační, bude záležet na zájmu. Koneckonců, nejpodstatnější je, že se sejdeme.

Sraz bude však oficiálně začínat už v pátek, kdy se bude konat mimojiné turnaj v pokeru. Kdo má zájem, může dojet tedy už před víkendem a buď se turnaje zúčastnit a nebo jen poklábosit. Rozhodně to neberte tak, že v pátek mohou dorazit pouze ti, kteří si poker chtějí zahrát. Pevně věřím, že větší část již tento den dorazí. Přece jen, jak všichni víme, celý víkend uteče jako voda.

Přesné časy a veškeré detaily uveřejníme později, až bude znám alespoň přibližný počet zájemců. Ale to podstatné již víte nyní.

Podrobnosti k turnaji

Hřiště je pokryto umělou trávou 3. generace, v blízkosti jsou jak sprchy a wc. Hrát se bude 5+1, rohy a auty kopané, bez ofsajdů. Zápas bude trvat 2x 10 minut nebo 1 x 15 minut dle počtu účastníků, hrubého času. Týmy budou nalosovány do skupin, na první 3 týmy budou čekat odměny. Možná i pohár pro vítěze.

Na hřišti bude také občerstvení, klobásky i pivčo.

Žádáme tedy všechny fan kluby, aby se v případě zájmu přihlásili na email: cottager21@seznam.cz, případně milan.merhaut@seznam.cz. Přijet mohou samozřejmě i jednotlivci (!), kteří nemají se žádným fan klubem nic společného. Ti opět vytvoří některý mix tým, případně více mix týmů, a ty také žádáme, aby se na email přihlásili.

Sraz opět pořádá Milan Merhaut z nufccz.cz/ s lehkou výpomocí PremierLeague.cz. Doufáme, že i tentokrát vše klapne a bude o zábavu postaráno.

Tak se pojďme domluvit na složení týmu, ať si můžeme trochu napravit prosincovou reputaci! 🙂