Letní sraz Evertonians

15/07/2010 0 Od Meňa

Stejně jako loni, kdy si Evertonians z různých zákoutí Česka i Slovenska uspořádali společné dvoudenní dostaveníčko, je podobná letní akce zamýšlena i letos.

Zpráva od Pepa.EFC, organizátora srazu

Náš sraz se rychle blíží a proto pár informací. V pátek v odpoledních popř. večerních hodinách ubytování jako vloni v hotelu Morava. Po nezbytných formalitách jako uvítání, občerstvení a pod., kdo bude mít zájem, tak můžeme od 19 hod. odejít kousek od hotelu na hřiště na malý fotbal a lehce si dát seznamovací tréning se spoluhráči, kteří nás popřípadě doplní v sobotu na zápas. Asi po hodince /vše záleží na nás/ se vrátíme zpět do míst ubytování, zde po nezbytné sprše a pod. mám přímo v tomto objektu domluveno místo k posezení. Součástí tohoto bude samozřejmě občerstvení, velkoplošná televize s DVD a připraven bude i kančí guláš za „lidovou cenu“. Samozřejmostí je výčep. Jak bude večer dál pokračovat záleží na nás, rozhodně se ale nebudeme nudit…

V sobotu po klidném probuzení o zaslouženém odpočinku v cca 15.30 hod. sraz a odjezd do nedalekého Borušova, kde sehrajeme stejně jako vloni fotbalový zápas. Jedná se o klasické travnaté fotb. hřiště trochu menších rozměrů, vhodné kopačky /na páteční fotbálek lepší hladná sport. obuv/. Zde znovu zajištěno občerstvení, minimálně pivo a klobásky z udírny. Po fotbálku a občerstvení návrat na Moravu a zde pokračování večera na stejném místě jako v pátek a navíc poté možný přesun do vedlejší kavárny Morava, kde bude probíhat diskotéka… Vše tedy situováno do jednoho místa hotelu Morava.

Doufám, že vše co uvádím a mojí spolupořadatelé přislíbili dopadne, mám však připravené i náhradní varianty. Nudit se nebudeme.

Kdo má možnost vemte nějaké DVD, nejlépe souhrn posledních sezón, popř. další věci jako vlajky, dresy a pod.

Jinak počítám se stejnými  účastníky jako minulý rok, k tomu jěště s Kubou. Možná dorazí i další, kteří jěště nejsou rozhodnuti, tak neváhejte, nebudete litovat a dejte vědět na moji mail.adresu pepamalek@seznam.cz, zde odpovím i případné dotazy.

Ke společnému posezení jsem pozval i naše fotbalové partnery, se kterými v pátek a sobotu budeme hrát, ozvalo se mi i pár fanoušků z jiných klubů PL, kteří se možná přijedou podívat.

Zdraví Vás všechny Pepa.EFC, rád bych uvítal více fanoušků, aspoň tak jak v Olomouci vloni v srpnu.. Co vy všichni na to. Zdar.


Sedmička Evertonians, která do Moravské Třebové dorazila již loni, rozhodně nelitovala. Během dvoudenní červencové akce jsme toho stihli (nejen popít) opravdu hodně, a nejinak tomu bude i letos. Termín srazu bude téměř na chlup stejný jako loni. Tentokrát půjde o termín 16. – 18. 7., tedy pátek až neděle.

Součástí srazu budou nejen příjemná posezení v hospůdce třeba i za promítání různých „dévédéček“ ale pozadu nezůstane ani sportovní stránka věci. Pořadatel Pepa, jenž nás v Moravské Třebové hostil i loni, opět domluví sranda mač s místními fotbalovými nadšenci, takže se nebojte, že byste se neprotáhli. Hraje se za každého počasí 🙂 Nechybět pravděpodobně nebude ani občerstvení.

Ubytování bude rovněž beze změny. Nocleh a stravování bude znovu poskytovat penzion Morava, situován ideálně v centru města. Cena za jedno lůžko na dvě noci se pohybuje kolem 500 korun, což není žádná závratná částka.

Času je sice ještě relativně dost, ale vy zájemci, kteří jste chyběli loni a měli byste zájem dorazit letos, dejte jistojistě vědět. Dveře jsou také otevřeny i fanouškům jiných klubů, nemusí se jednat o záležitost čistě evertonskou. Fandové anglického fotbalu jsou na sraze vítáni.

Případné dotazy směřujte buď do komentářů, nebo na maily mena.efc@seznam.cz či rici.efc@gmail.com.