Devátý sraz fanoušků anglického fotbalu

01/11/2012 0 Od premierleague.cz

Každý půlrok se již tradičně koná sraz fanoušků anglického fotbalu. A jelikož šest měsíců uběhlo, je čas se opět sejít. Tentokrát se tak stane v Praze 8. prosince.

Ano, už je na čase organizovat další sraz, který se vrácí z Moravy, konkrétně ze Zlína, zpátky do Prahy. Tentokrát a opět vypomůže s organizací Milda, všem známý fanoušek z PL.cz.

Jelikož jde o zimní sraz, je jednodenní. Ale mnozí odvážlivci samozřejmě dorazí již v pátek, ať už z „nadrženosti“ nebo z důvodu, že to mají dál.

Začátek srazu: Sobota 8.12.2012 9:00
Konec srazu: Sobota 8.12.2012 23:99
Místo: Praha, Hala Pankrát, restaurace Josefína

Nezapomeňte přivést míče!

Přihláška

Přihlašujte se zcela přesně podle následujícího vzoru na email sraz.premierleague@email.cz. Kdo se nepřihlásí řádně, nebude se moct srazu zúčastnit. Jako jméno můžete napsat i nick, pod jakým se přihlašujete zde na PremierLeague.cz

Jméno:
Klub:
Zůčastním se fotbalu:
Zúčastním se popíjení:

Příklad:

Jméno: Cottager
Klub: Fulham
Zůčastním se fotbalu: Ano
Zúčastním se popíjení: Ano

!! Přihlášky budou probíhat do 25.11. Poté se vše uzavře a nikdo další se nebude moct turnaje zúčastnit, pouze maximálně posedět večer s námi. Důležité je také říct, že pokud by se někdo přihlásil a nakonec nemohl dorazit, je slušnost se odhlásit. Kdo tak neučiní, už nikdy se fotbalového turnaje nezúčastní! Je to slušnost a doufám, že jste už alespoň trochu psychicky vyspělí!! Neomluvených „děcek“ už bylo za těch pár let dosti..

Program:

9:00 – začátek turnaje – rozcvička, organizace
10:00 – Výkop (snažte se být ale v hale co nejdříve)
17:30 – konec turnaje a vyhlášení cen.
18:00 – Hromadný přesun do hospody, kam doufám půjdou všichni, jelikož nemusíme připomínat, že sraz se nekoná kvůli fotbalu, ale kvůli setkání a pokecu i piva.

Místo konání

Hala Pankrác – odkaz ZDE

Adresa: Lomnického 1/1071, 140 00 Praha 4
Spojení : metro C, stanice Pražského povstání

Restaurace Josefína – odkaz ZDE

Adresa: Na Dolinách 5
Praha 4 – Podolí

Fotbalový turnaj

Turnaje se opět zúčastní s největší pravděpodobností 8 týmů (v případě až moc velkého zájmu se udělá změna), které se rozdělí do dvou skupin. Postoupí každý.

Zápasy se budou hrát v rozestavení 4+1 (velké brankářské brány) a na 15 minut.

Týmy budou rozdělené podle fanouškovské příslušnosti. Budou také utvořeny jeden nebo dva mix týmy, takže fanoušci menších týmů se nemusí obávat, že by se nemohli přihlásit. Naopak.

Pokud v tabulce bude shodný počet bodů, rozhoduje skóre, poté vyšší počet vstřelených branek, případně vzájemné utkání.

V play-off v případě remízy se budou kopat penalty (klasicky pět sérií).

Brankáři se mohou mezi týmy půjčovat, ovšem ne hráči!! Hráči jen za předpokladu, když kapitán soupeře tento „transfer“ schválí. Je totiž možné, že mnozí hráči časem odpadnou, ať už kvůli zranění, fyzičce nebo přílišnému alkoholu v krvi. Pak se musí ale s kapitánem druhému mužstva dohodnout, koho si může do týmu půjčit.

Vítěz dostane putovní pohár. Největšími favority jsou samozřejmě fanoušci Liverpoolu, kteří už neznají hořkost porážky.

Sponzoři

Sraz opět částečně sponzorují Gunners.cz, za což jim mnohokrát děkujeme!

Čtěte pozorně!

Fotbalový turnaj není na srazu brán nikterak vážně. Je pouze kořením. Pokud se zjistí, že se turnaje zúčastnil někdo, kdo o anglickém fotbale nemá příliš páru (respektive si přijel jen zakopat, vyhrát a odjet), bude jeho tým diskvalifikován!

Je to sraz, na který se fanoušci jedou pobavito jednom velkém koníčku – a tím je anglický fotbal. Prosím, dodržujte to. Těm, kteří se žádného srazu ještě nezúčastnili, doporučuji se seznámit s ostatními! Nikdo to za vás neudělá. S mnohými stojí za to poklábosit a přejdete tím i možným problémům (viz výš).

TURNAJE SE NEMUSÍ ZÚČASTNIT JEN HRÁČI! Mnozí z nás nehrají, ale přijedou jen poklábosit. Přijeďte taky, o fotbale to není! Hlavně se prosím správně registrujte a pokud nakonec nedorazíte, dejte o tom vědět!

cottager