Ossie prodloužil

24/05/2013 0 Od Riči

 Leon Osman si vysloužil za své letošní výkony prodloužení smlouvy, ačkoliv Everton momentálně ještě nemá manažera. Jeho nový kontrakt vyprší v létě roku 2015.

Dvaatřicetiletý záložník prodloužil smlouvu o rok, ta minulá mu totiž končila po nadcházející sezóně. Další prodloužením působení na Goodison Parku tak Ossie jenom umocňuje šanci, že celou svou hráčskou kariéru pobude v Evertonu.

Za letošní ročník si odměnění zcela jistě zaslouží, vždyť patřil ke klíčovým svěřencům Davida Moyese, poprvé se podíval do anglické reprezentace, nastoupil do 42 zápasů, v nichž vstřelil osm branek. Jestli se dá něco Osmanovi za právě skončenou sezónu vyčíst, tak je to počet gólů. V několika případech zahodil jasné šance, branek mohl vsítit klidně o pět více.

„Jsem spokojen s dalším podpisem, který mi zaručuje další roky v klubu. Hraji zde, co jsem opustil školu. Vnímám se za hráče a také fanouška, miluji chodit do práce každý den. Jsem šťastný, že v tom budu pokračovat.

Stále nevíme, jak dopadne celá situace ohledně manažera, já jsem ale v současnosti rád za prodloužení mé budoucnosti v Evertonu.

Je čas vzít rodinu na prázdniny, užít si a dobít baterky na příští sezónu,“ nechal se slyšet Osman, u Toffees od roku 2003.