Letní sraz Evertonians

08/07/2014 0 Od Meňa

Při plánování letních aktivit nezapomínejte na tradiční sešlost Evertonians z Česka i Slovenska. I letos zůstane příjemná tradice neporušena.

Loni se sraz poprvé přesunul ze svého rodiště v Moravské Třebové o kousek jižněji do Boskovic, kde se celkem již šestý sraz uskuteční i letos. Zúčastnilo se nás jej dohromady osm, v tomto ohledu šlo tedy o sraz zatím nejpočetnější.

Protože známo je zatím pouze místo konání, v komentářích můžete hlasovat o termínu. Ten s největším počtem hlasů pak bude konečným termínem srazu. Zatím každý sraz se „upekl“ v červenci, a ke změně si myslím důvod není. Možné termíny, všechny klasicky pátek-neděle, jsou následující:

A) 4. – 6.7. (zde ovšem dva státní svátky)
B) 11. – 13.7.
C) 18. – 20.7.
D) 25. – 27.7

Program srazu: Po pátečním příjezdu během odpoledních/večerních hodin, by následovalo ubytování ve stejném penzionu jako loni, který je v Boskovicích cenově asi nejpřijatelnější. Pak se půjde pokecat k pivku a určitě i něčemu ostřejšímu a pokud bude zájem, nebyl by problém objednat třeba bowlingovou dráhu. V sobotu, aby se neřeklo, se můžeme protáhnout u fotbálku či jiné libovolné sportovní činnosti. No a večer by opět mohl patřit klasické letní grilovačce. Pokud zároveň sami máte nápad čím sraz ještě vylepšit, sem s ním!

8.7. – Ubytování je zajištěné v penzionu ve sportovním areálu jako loni. Účast potvrdili Riči, Javor, Fip a Everton1878, takže půjde o čtyřlůžkový pokoj. Pepa se snad ukáže alespoň v sobotu. Doba nástupu je v pátek 19. hodin, dřív prý na recepci nikdo nebude. Cena by měla být 260 Kč osoba/noc. Jinak co se pátečního plánu týče, bowling se mi zajistit nepodařilo, ale nepochybuji že se najde jiná zábavná aktivita 🙂 V pátek na všechny samozřejmě budu čekat v Boskovicích na nádraží.