Preview: Everton – Dagenham & Redbridge

08/01/2016 0 Od Javor

Los 3. kola Anglického poháru přiřkl Evertonu tým ze čtvrté ligy. Ten hraje o sestup. Zápas by tedy měl být procházkou růžovým sadem.

Po vítězství v prvním semifinálovém zápase Ligového poháru je sebevědomí týmu na výši. Mělo by to být v zítřejším zápase vidět. Sestava bude hodně obměněna a trojice Cleverley-Coleman-Lukaku nebude hrát. První dva jmenovaní nějakou dobu vynechají, Lukaku by asi měl být k dispozici ve středu v ligovém zápase na Manchesteru City. A konečně se vrátí kapitán Jagielka, stejně jako Pienaar.

Dagenham and Redbridge je tým z východního Londýna a vznikl v roce 1992 spojením klubů Redbridge Forest a Dagenham. V současnosti je ve čtvrté lize na první nesestupové pozici, přičemž náskok na předposlední York je dva body. Tým už vyměnil v této sezóně manažera a potřetí se ho ve svém životě ujal John Still (jeho druhé působení trvalo devět roků). Změna zabrala, poslední dva ligové zápasy, navíc venku, vyhrál. Jediný známý hráč, který v kádru je: krajní obránce Justin Hoyte, bývalý hráč Arsenalu.

Co: Everton FC – Dagenham and Redbridge FC, 3. kolo Anglického poháru
Kdy: 09. 01. od 16:00 SEČ
Kde: Goodison Park, Liverpool (kapacita: 40 157)
Rozhodčí: Paul Tierney