Preview: Leicester City – Everton

06/05/2016 0 Od Javor

Leicester má Ranieriho. Ranieri má titul. Ó, oni se mají…

Je to tak. Leicester svou skvělou sezónu dotáhl do konce a zítra jeho hráči zvednou nad hlavu pohár pro mistra ligy. Překvapivé, ale zasloužené. A hráči Evertonu mu k tomu budou dělat společnost. Co od takového zápasu čekat, když jeden tým nemá motivaci a druhý pouze minimální?

Upřímně řečeno, těžko říct. Everton samozřejmě nebude kompletní, zraněné koleno má Deulofeu a sezona pro něj předčasně skončila, poslední třetinu třízápasového trestu si odpyká Mori a Jagielka bude v nejlepším případě k dispozici proti Norwichi příští týden, určitě ne zítra na hřišti Leicesteru. Start Barryho a Colemana je s otazníkem, pokud by Ir nemohl hrát, mohl by se v základu objevit Hibbert, který druhý poločas proti Bournemouthu zvládl slušně. Do branky by se měl vrátit Robles a vedle Stonese by ve středu obrany mohl a měl pokračovat Pennington. Bešić by mohl nahradit Gibsona vedle McCarthyho. Minimálně na lavičku by se měl opět posadit Dowell, v útoku by mohl od začátku hrát Lukaku.

Leicesteru se vrací do základní sestavy po dvou zápasech útočník Vardy, naopak nebude hrát kvůli vyloučení z minulého utkání záložník Drinkwater. Do konce sezony si nezahraje i stoper Huth, dostal trest na tři zápasy za strkání s Fellainim. Po vážném zranění kolene se do týmu vrací Matty James a měl by být aspoň na lavičce.

Utkání vysílají přímým přenosem stanice O2 sport a Digi sport 1.

Co: Leicester City FC – Everton FC, 37. kolo Premier League
Kdy: 07. 05. 2016 od 18:30 SEČ
Kde: King Power Stadium, Filbert Way, Leicester (kapacita: 32 262)
Rozhodčí: Andre Marriner