Everton odtajnil nové domácí dresy

16/05/2017 0 Od Riči

Everton ve spolupráci s firmou Umbro, jak je znovu tradicí od roku 2014, zveřejnil domácí dresy pro sezónu 2017/18. Kromě pozměněného designu na první pohled zaujme i nový sponzor – SportPesa.

Sto lidí, sto chutí. Říká se. Přejdu tedy k faktům. Everton po 13 letech ukončil spolupráci s thajským pivovarem Chang. Nyní se na jeho na dresu bude vyjímat SportPesa, internetová sázková kancelář původem z Keni.

Everton za pětileté partnerství, zahrnující rovněž právo na název tréninkové centra Finch Farm, které bylo prodáno společnosti USM, inkasuje rekordních £75m. Když v roce 2014 klub prodlužoval smlouvu s Changem, za tříleté období si vyjednal £16m.

Ve srovnání s ostatními celky Premier League, Everton obdrží od sponzora na dresu sedmou nejvyšší sumu.

V oblasti šíje domácího dresu je umístěn motiv Dixieho Deana, pokochat se můžete prostřednictvím oficiálního videa k odhalení soupravy. Video je natočeno na motivy myšlenky „Together Blue“ (Společní modří) a účinkují v něm hráči, kteří v Evertonu začínali od svých mladých let. Bainese, Daviese, Kennyho, J. Williamse doplňuje Ross Barkley. Znamená to, že zůstává?

Brankářský dres