Bury – Everton 1:1

20/07/2018 0 Od Javor

Z větší části potvrzení onoho příslovi o posvícení a půstu.

Everton byl v první půli aktivnější, málem se hned ve druhé minutě prosadil Baines, pak hlavičkoval nad branku Tosun po centru Mirallase zleva. Ten pak přestřelil z přímáku a Dowellova hlavička taky netrefila zařízení. Bury se bránilo, občas udělalo brejk a z jednoho se trefilo. Trestňák Adamse byl prodloužen k Dannsovi, ten si naběhl za obranu a střelou ke vzdálenější tyči prostřelil Stekelenburga.

Do druhého poločasu vyběhlo na straně hostů deset nových tváří a útočná fáze taky vypadala lépe. Hlavně Niassé chtěl hodně vsítit. Nejdřív třikrát trefil tyč, aby se na čtvrtý pokus prosadil. Jeho střela byla nejdříve vyražena, ale z dorážky již nezaváhal. Kenny měl mít asistenci na vítěznou branku. Centr pěkný, ale hlavička Martiny trefila spojnici. A když domácí brankář Hudson skvěle chytil další šanci Niassého, tak se oba celky rozloučily smírně.

Bury FC: Murphy – Miller, McFadzean, Thompson, O´Connell, Adams, Dawson, Dagnall, Aimson, Danns, Omotayo

Everton FC: Stekelenburg, Coleman (46. Kenny), Jagielka (46. Pennington), Keane (46. Williams), Baines (46. Robinson), Schneiderlin (46. Bešić), Davies (46. Klaassen), Dowell (46. Connolly), Mirallas (46. Vlašić), Sandro (75. Martina), Tosun (46. Niassé)