Kevin Campbell na webchatu

12/01/2011 0 Od Meňa

Bývalý útočník, jemuž může Everton vděčit za několik zcela zásadních gólů, byl dalším, kdo si našel čas k zodpovězení řady různorodých otázek.

davejfernandez
Keve – tvůj nejpamátnější gól za Everton?

Je tu gól na Anfieldu, ale tím nezapomenutelným bude můj první gól proti West Hamu v předposledním zápase sezony.

Kriss Brown
Kevine, čemu se aktuálně věnuješ?

Dělám nějaká školení, což si užívám, protože mám co dělat, plus mám malého syna, kterému se v akademii Manchesteru City daří, takže sleduji i hodně zápasů.

Roooosie
Ahoj Super Keve, jaké bylo dát vítězný gól v derby na Anfieldu?

Je těžké to popsat, bylo to senzační. O něčem takovém sníte celý týden před derby. Dát vítěznou branku před The Kop! Fantastické!

bucks_fizz
Kdo byl tvůj oblíbený útočný partner v klubu?

Je složité vybrat jednoho, ale myslím, že nejúspěšnější byla spolupráce s Franny Jeffersem – na začátku, měli jsme zálohu, která nás dobře doplňovala. Fergie a Radz byli taky skvělí, ale s Frannym jsem si rozuměl nejvíc.

Gareth Williams
Můžeš se vrátit a vyřešit to u nás s těmi góly?!

Strašně rád, ale poslední derby jsem navštívil jako host a vyhráli jsme 2-0, takže myslím, že s tím bychom se znovu spokojili!

Roooosie
Kdo byl nejlepším hráčem, se kterým jsi v Evertonu hrál?

Řekl bych, že Don Hutchison. Moji hru znal do nejmenšího detailu. Nejsem si jistý, jestli byl nejlepší, ale byl to můj oblíbenec.

Roooosie
Jaké bylo být kapitánem našeho klubu?

Jako sen. Byl jsem prvním černým kapitánem klubu a na to jsem moc hrdý. Byla to čest, stejně jako je čest vědět, že v i dnes jsem v Evertonu vážený.

Garry Lloyd
Super Keve, bývalí hráči klubu často říkají, že jakmile jednou hraješ za Everton, staneš se fanouškem. Je to u tebe stejně?

Částečně! Mým týmem, když jsem vyrůstal, byl Arsenal a na klub, kterému jako kluk fandíte nikdy nezapomenete. Everton je v mém srdci ale společně s ním.

Callum Muirhead
Myslíš, že Everton v neděli Liverpool přejede?

Doufám. Kenny Dalglish Liverpool zvedne, ale Everton minule proti Spurs zahrál skvěle, takže očekávám dobrý výsledek.

Amanda Thompson
Co si myslíš o současném týmu?

Je v něm spousta kvalitních hráčů. Možná jsou v trochu nestálé formě, ale ta brzy přijde a bude se stoupat tabulkou. Louis Saha je fantastický útočník a pokud dává góly, budou výsledky. Myslím, že Beckford je taky dobrý hráč a taky od něho to nejlepší uvidíme.

James Thornton
Proti komu jsi hrával nejraději?

Měl jsem rád derby, protože vždycky je toho tolik hře. Miloval jsem nastupovat proti Liverpoolu.

Steve Morgan
Tvoje angažmá v Turecku nebylo tak vydařené, můžeš nám o něm říct víc?

Naopak, Turecko pro moji kariéru užitečné. Pokud bych tam neodešel, nikdy bych nepřišel do Evertonu! Byli hodně profesionální v ohledu přípravy a z toho jsem si hodně vzal. Myslím, že moje tamní angažmá nebylo správně vyloženo.

crawf
Kdo byl nejzábavnějším hráčem, se kterým jsi v klubu hrál?

Když přišel Gazza, tak samozřejmě každý věděl, jaký je. On, Fergie, Hutch, Unsworth, Dave Watson, se všemi byla legrace! Tommy Gravesen byl šílenec, ale skvělý chlap. Sranda byla i s Marcem Matterazzim, ale byl i velmi cituplný.

Steve Morgan
Na Goodisonu jsi byl velkým oblíbencem. Jak porovnáváš naše fandy oproti fanouškům jiných klubů, za které jsi hrál?

Fantastičtí – neuvědomují si, nakolik týmu pomohli. Když je Goodison na nohou, venkovní tým se může kompletně sesypat – když stojí Evertonians za svým týmem, je to neskutečná atmosféra. Někdy jde v soupeřích vidět strach.

Scott Halliday
Jak ses cítil, kyž jsi v Evertonu podepsal?

Úžasně. Chtěl jsem se vrátit do Premier League a měl jsem pár možností, ale Everton byl jediný klub, který jsem chtěl. Je to obrovský klub a já byl zvyklý hrát za velké kluby.

Ryan Martin
Co si myslíš o našich mladících? Obzvláště Rodwellovi a Colemanovi?

Everton dělá ve výchově svých hráčů skvělou práci. Dává jim šanci hrát společně s nejlepšími seniorskými hráči a hodně klubů z Premier League by se od nich mohlo učit. Rodwell je velmi klidný hráč, který umí zahrát na několika pozicích. Má silnou postavu a je to i fanda klubu, což vždycky pomáhá. Coleman má výbojnost a nesmírnou energii – může být velkou hvězdou. Nemá vůbec strach a má ranec potenciálu.

JegGog
Proti kterému obránci jsi nerad nastupoval?

Jsem dost velký, nikdo mě nikdy nevystrašil!

crawf
Pokud by jsi nebyl fotbalista, jakou kariéru bys zvolil?

Vždycky mě bavily počítače, takže IT nebo kariéra v hudbě. Mám rád rap – možná bych se uchytil v téhle branži.

Alan Warren
Kdo byl tvým nejoblíbenějším manažerem v kariéře?

Nemám vyloženého favorita. George Graham měl na moji kariéru velký vliv. Frank Clark a Dave Bassett byli u Forest skvělí. Walter mi pomohl v Evertonu – měl jsem štěstí na dobré manažery.

Peter-79
Jsi se spoluhráči z Evertonu ze své éry stále ve spojení?

Zrovna nedávno jsem navštívil trénink a dobře jsem si popovídal se Stubbsym. Hodně taky mluvím s Davem Watsonem. Když kluky vidíte, je to jako kdybyste vůbec neodešli!

smsanders
Kdo byl tvým fotbalovým idolem v dětství?

Neměl jsem pouze jeden. Arsenal byli moji hrdinové. Pak jsem měl rád útočníky, takže bych řekl, že Cyrille Regis a Kerry Dixon. Líbili se mi i tvořiví hráči, z nich nejvíc Liam Braddy.

Baillie Ross
Tvůj tip nedělního derby?

2-1 pro Everton. COYB!