Vaughan opět k Eagles

26/01/2011 0 Od Riči

James Vaughan odchází podruhé během letošní sezóny na hostování do Crystal Palace. Pro tentokrát se už ale možná do Evertonu nevrátí, ve smlouvě se totiž nachází i opce na přestup.

Dvaadvacetiletý útočník na Selhurst Park již hostoval na začátku fotbalového ročníku, ze svého tříměsíčního hostování v londýnském klubu se vrátil v polovině prosince minulého roku. Za Eagles vstřelil pět branek, přičemž dosáhl i na svůj první hattrick v seniorech.

Po návratu na Goodison Park však Vaughan naskočil jen do jednoho zápasu, pár minut si záhrál v Merseyside derby. David Moyes pravděpodobně s produktem akademii Toffees už dále nepočítá, a tak povolil i opci na přestup.

Samotný hráč je s přestupem spokojen, jelikož u svého (staro)nového zaměstnavatele se mu dostává důvěry. Na Vaughanovi stavěl bývalý manažer George Burley stejně jako současný kormidelník Dougie Freedman.

„Zkompletování transferu mě velmi těší, snad se brzy objevím v tréninku a na hřišti. Opravdu se toho nemohu dočkat. Dougie sehrál v mém příchodu podstatnou roli, v pozici manažer-hráč jsme si byli posledně blízcí. Fanoušci Palace mě neustále podporovali. I když jsem nehrál za klubu, pořád se mnou byli v kontaktu,“ uvedl Vaughan, jemuž končí smlouva v Evertonu v létě 2012.