Becks na chatu

17/02/2011 0 Od Riči

Jermaine Beckford si pro tentokrát nenazul kopačky, aby na hřišti střílel branky. Oficiální web Evertonu si ho vybral jako dalšího, jenž se objevil pod palbou otázek od fanoušků.

Billy McCreith: Čau Jermaine, jakou svoji vstřelenou branku považuješ za nejlepší?
Trefa za Leeds proti Bristol Rovers, která nás poslala do Championshipu. Ten gól měl dobré načasování, umístění a provedení.

Ashley Rodwell Clifford: Co si myslíš o Evertonu FC?
Užívám si to tu. Spoluhráči mě přijali od prvního dne, přišel jsem do při jemné party. Realizační tým mi také pomáhá, jak to jen jde. Jsem spokojený.

Matthew Williams: Vzhledem k počtu startům od příchodu k Toffees nelituješ přestupu?
Nelituji. Přeskočil jsem dvě soutěže, podstatnou část letošní soutěže si ještě budu zvykat na jiný způsob trénování, na tempo Premier League nebo na nové spoluhráče a i taktiku. V Evertonu mě to baví.

smLUFC: Ahoj, rád bych ti poděkoval za vše, co si udělal pro Leeds. Mám na tebe pár otázek. Sleduješ výsledky Leedsu? S kym jsi se v Leedsu nejvíce kamarádil, popřípadě jste stále v kontaktu? Ještě jednou děkuji Jermaine, nikdy nebudeš na Elland Road zapomenut.
Výsledky sleduji neustále a jsem v kontaktu se všemi hráči, s nimiž jsem hrál.

Hayleigh Knibbs: Nejlepší gól za Everton?
Snadná odpověď! Gól na Anfieldu. Pro vývoj zápasu znamenal hodně, fanoušci ho navíc oslavili velkolepě. Ten den povzbuzovali příznivci úžasně.

Peter Dickie: Myslíš, že letošní sezóna v Premier League ti v něčem pomůže, abys byl příští ročník lepší?
Určitě, zažívám svůj první rok v Premiership. Hodně věcí se stále učím. Mohu se zlepšit, musím ale pořád tvrdě pracovat. Od Louise Sahy a i od ostatních spoluhráčů se naučím hodně. Příští rok budu nastupovat více a bude střílet i více branek, jsem si tím jist.

nay_sevo_efc: S jakým ambicemi si vstupoval do Evertonu?
Chtěl bych zde zažít stejně skvělou sezónu, jakou jsem odehrál v Leedsu. Střílet spousty branek a pracovat tvrdě pro tým, to jsou mé ambice.

Theo Stanculescu: Kdo je v Evertonu největší vtipálek?
Každý baví svým vlastním způsobem. Ossie však provádí nejlepší vtípky.

Ellis McKeown: Proč sis vybral Blues?
Everton je velký klub a David Moyes brilantní manažer. Uvědomoval jsem si, co dokázal s klubem, i když musel pracovat bez větších financí. Před přestupem jsem navštívil EFC a věděl jsem, že dostanu šanci na hřišti.

Jamie: Co si myslíš o Evertonians?
Hráči milují zápasy v Goodisonu, atmosféra je elektrizující. Neuniklo mi, jak fanoušci vyprodali všech 6 000 vstupenek na víkendové utkání na Chelsea – úžasné! Venku se nám dostává skvělé podpory.

Ashley Rodwell Clifford: Jermaine, tvoji jmenovku nosím na zádech. Jak vidíš sobotní duel proti Chelsea? 
Těšíme se na něj. Všichni se vydáme na sto procent. Bylo by skvělé opět dosáhnout na finále FA Cupu. Na Stamford Bridge jsem naposledy skóroval, takže se snad zase prosadím a pomohu k postupu.

Kerdar Safen Safen: Čau.
Zdravím.

patches_winnettpatches_winnett: Co je pro hráče Premier League nejlepší a naopak nejhorší?
Pokud jsi zdravý a dostáváš plat za něco, co tě baví, pak lepší věc neexistuje. Na druhé straně nemám příliš rád pozornost od ostatních lidí, nejsem moc společenský typ. Proto nerad vidím svoje jméno v novinách.

Anthony Clark: Jak hodnotíš Louise Sahu?
Louis mě inspiroval. Vždy jsem k němu jako ke hráči vzhlížel. Obdivuju jeho pohyb, čich na branky a vlastně všechno. Rád ho každý den potkávám a učím se od něj.

Alex Antoniazzi: Hraješ raději jako jediný útočník nebo když vedle tebe nastupuje na hrotu ještě někdo? Podle mě si vedeš dobře, hlavně pokud vemu v úvahu, že si přeskočil dvě soutěže.
Vždy jsem hrával v útoku ve dvou. Po příchodu do Evertonu si však zvykám na rozestavení s jedním útočníkem. V začátcích jsem si nevedl zcela dobře, postupem času jsem si na to ale zvykl.

alexirving12: Chtěl si být vždy fotbalistou?
Ano, vždy. Jsem rád za šanci, kterou jsem dostal.

Harrison Kauffman: Nechceš napodobit Felliho účes? Slušelo by ti to.
Pokud letos vyhrajeme trofej, nechám si narůst vlasy jako Felli!

Díky všem za otázky. Omlouvám se těm, na něž se nedostalo. Snad v sobotu uspějeme.