Fellaini chce prodloužit

13/04/2011 0 Od Meňa

Další sáhodlouhá přestupová epizoda by nás v během léta mohla minout. Marouane Fellaini totiž nemá zaječí úmysly a naopak by rád uvítal nový kontrakt.

Dva roky zbývající do vypršení Belgičanovy aktuální smlouvy nenechávají Evertonians ani manažera chladnými. Everton si svého hvězdného záložníka cení, a tak by se před Fellainim na stole v blízké budoucnosti měla objevit nová smlouva, kterou chce i přes zájem top klubů z řady předních evropských soutěží, prodloužit.

„Everton je klub, kterému na mě opravdu záleží. Můj vztah s manažerem je vynikající a jsem moc rád, že mě považuje za klíčového hráče a chce mi nabídnout prodloužení smlouvy. Diskuze ještě nezačaly, ale vypadá to, že už se k nim schyluje. Za sebe říkám, že jsem připravený a čekám,“ informuje Fellaini. „Nebyl jsem a nejsem v kontaktu s žádným jiným klubem, s nikým jsem o opouštění Evertonu nemluvil.“

Druhou potěšující zprávou je navíc to, že třiadvacetiletý defenzivní záložník se ze svého zranění kotníku, který si před několika týdny vyžádal operaci, zotavuje bleskurychle a v akci by se mohl objevit ještě v probíhající sezoně, nikoliv až na začátku té příští, jak se původně předpokládalo.

„Počítám s tím, že se do tréninku vrátím co nejdříve a na konci sezony budu moci hrát. Operace proběhla dobře. V pondělí mi sundali sádru, a to mi dovolí začít se plně věnovat rehabilitaci. Pokud půjde všechno hladce, měl bych konec sezony ještě stihnout.“