Zimní sraz fanoušků anglického fotbalu

02/11/2011 0 Od premierleague.cz

Sedmý sraz fanoušků anglického fotbalu, o jehož zrození se postaral Milan Merhaut, se blíží. Tentokrát se „stěhujeme“ na Moravu do Zlína.

V sobotu 10.prosince (decembra) 2011 se uskuteční zimní sraz fanoušků a fanynek anglického fotbalu ve Zlíně. Součástí srazu bude i tradiční fotbalový turnaj mezi fanoušky jednotlivých klubů.

Fotbalový turnaj se odehraje ve víceúčelové sportovní hale Euronics Zlín (hala Novesta).

Sraz a fotbalový turnaj bude probíhat následovně:

10:00-10:35 – příjezd, prezentace
(dochvilnost není jen výsadou králů, ale i fanoušků anglického fotbalu!!!!)

10:40-10:55 – uzavření soupisek týmů+předání upomínkových předmětů

11:00-19:00 – fotbalový turnaj

19:00-02:00 – přesun do restaurace, která je stejně jako hala součástí sportovního komplexu, kde bude následovat pokec + volná zábava atd. Restaurace má provozní dobu 11:00-02:00 a její součástí je salónek (50 míst), který bude k dispozici pouze účastníkům našeho srazu. Fanoušci, kteří budou chtít večeři bez čekání (bylo mi nabídnuto jednotné menu-přírodní řízek se sýrem, šunkou, hranolky a obloha v cenové relaci 85-95,-Kč), napište to do přihlašovacího mailu.

Podrobnosti k fotbalovému turnaji:

Týmy budou rozděleny do dvou skupin (North, South). Hrací doba bude 15 minut hrubého času v základních skupinách, 20 minut v playoff. Branky budou házenkářské o rozměrech 2×3 m. Míč bude velikosti č.4, bude se hrát v počtu 4+1.

Při předpokládané variantě 8 týmů (více týmů nebude!) se bude hrát systémem ve skupině každý s každým a poté playoff systémem A1:B4, B1:A4, A2:B3, B2:A3.

Auty a rohy se budou kopat, hrát se bude bez ofsajdů. Při „malé domů“ může hrát brankář rukou.

Při shodném počtu bodů ve skupině rozhoduje o pořadí týmů skóre, pokud bude rozdíl skóre stejný, pak vyšší počet vstřelených gólů, pokud by ani tohle kritérium nestačilo, pak by rozhodoval výsledek ze vzájemného zápasu a pokud by ani tohle nestačilo, tak by o umístění rozhodl los.

Při vyřazovací fázi turnaje se při nerozhodném výsledku budou kopat penalty (3 série) a pokud nebude stále rozhodnuto, tak se bude pokračovat systémem „náhlé smrti“ po jednom pokusu na každé straně.

Nad hladkým průběhem všech zápasů budou bdít dva rozhodčí (Roman Koseček a Radek Bartoš).

Víceúčelová sportovní hala Euronics poskytuje nejen občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas již řadu let. Svým umístěním v centru Zlína a snadnou dostupností s dlouholetými zkušenostmi představuje jeden ze základů zlínského sportovního života. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna, rehabilitace, restaurace, nehtové studio, kadeřnictví a kosmetika. V areálu Sokolovny jsou k dispozici dvě otevřené hřiště na míčové sporty a tenisový kurt.

Sportovní hala Euronics má hrací plochu o rozměrech 40×22m včetně časomíry a ukazatele skóre (obsluha bude zajištěna). Pro diváky jsou k dispozici tribuny o kapacitě 1 200 míst k sezení. Možnost občerstvení v restauraci po celou dobu fotbalového turnaje (11:00-19:00). Vstup na palubovku pouze ve sportovní obuvi!

Pronájem sportovní haly 9 000,-Kč (1 000,-Kč/hodina) financoval p.Lubomír Kovářík (Kovoobráběcí práce), tudíž my fanoušci anglického fotbalu to budeme mít zdarma! Děkuji.

V celém sportovním komplexu je přísný zákaz kouření!

Fotogalerii sportovní haly naleznete ZDE

Plánek jak se nejrychleji dostat k hale naleznete ZDE

Info jak se nejrychleji dostat k hale Euronics:

Fanoušci, kteří pojedou vlakem, tak přijedou s největší pravděpodobností do Otrokovic, odkud se do Zlína dostanou buď vlakem (lokálka Otrokovice-Vizovice: vystoupí na zastávce Zlín-střed) a pak budou pokračovat pěší chůzí (10 minut) k hale. Z Otrokovic do Zlína jezdí trolejbusy (http://www.dszo.cz/), linky č.1, 2 a 6, vystoupí se ve Zlíně na zastávce Náměstí Práce a odtud už pěší chůzí (5 minut) dorazíte k hale Euronics (používanější název je hala Novesta).

Orientační body jsou: Prior, Velké kino, Interhotel Moskva nebo zimní stadion Luďka Čajky. Hala Novesta je hned pod zimním stadionem Luďka Čajky.

Pro nejlepšího hráče, brankáře a střelce turnaje budou připraveny ceny, které financoval pořadatel srazu.

Nejlepšího hráče a brankáře budou volit pouze kapitáni týmů (nesmí však zvolit hráče a brankáře ze svého týmu), hráč a brankář, který dostane nejvíce hlasů, obdrží cenu. Volba proběhne po skončení turnaje.

Fandové, kteří by chtěli dorazit už v pátek 9.12.2011 by se mohli v případě zájmu zúčastnit turnaje v bowlingu. Turnaj proběhne s největší pravděpodobností ve Sportovním centru Otrokovice. Místo bude upřesněno nebo potvrzeno později. Začátek turnaje je stanoven na 18:00 hodin.

Nocleh si zajišťuje každý sám! 

Pro info několik odkazů na ubytování:
www.ubytovna.zlinsko.com/ (ubytovna Pozimos na Růmech je cca 700m od haly Euronics, cena za noc 90 – 200 Kč/osoba)
www.ubytovna-z.cz/Zlin.html (ubytovna „Z“ je cca 200m od haly Euronics, cena za noc 250 Kč/osoba)
www.ubytovani-zlin.cz/ (ubytovna Gebra je cca 900m od haly Euronics, cena za noc 350-390 Kč/osoba)
www.moskva-zlin.cz/ (hotel Moskva je cca 300m od haly Euronics)
www.hotelgarnizlin.cz/ (hotel Garni je cca 500m od haly Euronics)
www.hotelduozlin.cz/ (hotel Duo je cca 700m od haly Euronics)
www.ubytovnazlin.cz/
www.ubytovnazelene-zlin.cz/ubytovani.php
www.zlin.eu/page/23186.ubytovny/
www.hotel-ubytovani.com/hotely-penziony-Zlin.htm
www.zlin.eu/page/23184.hotely-a-penziony/

Uzavírka přihlášek do turnaje je 25.11.2011, Ti fanoušci co se nestihnou závazně přihlásit do tohoto data, tak hrát nebudou.

Závazné přihlášky posílejte formou e-mailu ve tvaru:
-jméno a příjmení
-klubová příslušnost
-účast na fotbalovém turnaji  ANO/NE
-účast turnaje v bowlingu  ANO/NE

na adresu radimsalajka@seznam.cz do 12.11.2011.

Pouze Ti fanoušci, kteří budou závazně přihlášení správnou formou (na můj e-mail) do 25.11.2011, obdrží originální upomínkový dárek na tento sraz. Kolekci upomínkových dárků financovali fa. M&M reality a fa. Photo-Paula . Děkuji.

Seznam doposud závazně přihlášených fanoušků, kteří se zúčastní turnaje:
Manchester United: Radim Salajka „C“, David Šuránek,  Marek Imre, David Šubarda, Martin Fojtík
Tottenham: Pavel Tomášek „C“
Liverpool: Ivo Sobotka „C“
Fulham: Petr Kotrlík „C“

Informace o složení a počtu týmů budou postupně aktualizovány!

S pozdravem Radim Salajka, pořadatel srazu.