Osmý sraz fandů anglického fotbalu

05/04/2012 0 Od premierleague.cz

Sponzorem srazu je supporters club CZ&SK Gooners a jejich stránky GUNNERS.CZ . Informace k 8. srazu fanoušků anglického fotbalu, který se bude konat v květnu.

Milan Merhaut přišel před pár lety se zajímavým nápadem – udělat sraz fanoušků anglického fotbalu. Teď se již koná osmý, opět v Libchavách a opět od pátku až do neděle. Změna v jediném, tentokrát v květnu týden po konci sezony.
Začátek srazu: Pátek 18. května v 18:00
Konec srazu: Neděle 20. května
Místo: Libchavy (u Ústí nad Orlicí), hospoda Habřinka

To na úvod stručné nejdůležitější info k osmému srazu, letnímu, který se jako vždy koná v několika dnech.

Přihláška

Tvar přihlášky:

Jméno a příjmení (případně i nick, pod kterým jste známí na internetových diskuzích)
Příslušnost
(napište, komu fandíte)
Zúčastním se fotbalu: Ano/ne
Zúčastním se pokeru Ano/ne

Raději dám příklad, jak má vypadat správná přihláška:

Jméno: Petr Kotrlík (cottager)
Příslušnost: Fulham
Zúčastním se fotbalu: Ano
Zúčastním se pokeru: Ne

Uzavírka přihlášek: 30.4. !
Email: sraz.premierleague@email.cz

Kdo nedodrží jasné dané instrukce, nebude přihlášen a nebude se moct zúčastnit fotbalového turnaje!!

Program

Pátek

18:00 – Start srazu (osobně tam budu již kolem 15:00-16:00), založení Fanouškovské Síně Slávy a předání cenu pro vybraného fanouška

18:30 – Poker (ovšem ne o peníze, jelikož je to státem už zakázané, více níže)

A celonoční popíjení.

Sobota

10:00-18:00 – Fotbalový turnaj (čas případně pozměněn podle počtu účastníků – je možné, že si zahrajeme opět s prcky)

19:00 – Předání cen a následné oslavy vítěze

Místo konání

Restaurace Habřinka – Mapa ZDE

Adresa:
ČESKÉ LIBCHAVY 171
561 14 ČESKÉ LIBCHAVYHned u hospody je hřiště. Fanoušci tak mohou shlédnout zápasy přímo z terasy u chlazeného piva.Budeme mít zajištěnou rovněž celou místnost jako posledně. Hospodu zavřou až po druhé hodině, záleží jak moc pít budeme. Ráno bude s největší pravděpodobností zajištěna snídaně. Více informací o jídle přineseme později.Lístek bude mít každý sám se svým číslem.Kde spát?

Buď ve stanech vedle hřiště (zadarmo), loni toho využilo vcelku dost lidí. V nouzi, v případě špatného počasí, můžeme přespat v Habřince na zemi (vemte si něco pod sebe, ať nespíte případně na podlaze).

Další varianty:

Penzion Hůrka

Penzion Bakara

Fotbalový turnaj

Turnaje se opět zúčastní s největší pravděpodobností 8 týmů (v případě až moc velkého zájmu se udělá změna), které se rozdělí do dvou skupin. Postoupí každý.

Zápasy se budou hrát v rozestavení 6+1 (velké brankářské brány) a na 15 minut.

Týmy budou rozdělené podle fanouškovské příslušnosti. Budou také utvořeny jeden nebo dva mix týmy, takže fanoušci menších týmů se nemusí obávat, že by se nemohli přihlásit. Naopak.

Pokud v tabulce bude shodný počet bodů, rozhoduje skóre, poté vyšší počet vstřelených branek, případně vzájemné utkání.

V play-off v případě remízy se budou kopat penalty (klasicky pět sérií).

Brankáři se mohou mezi týmy půjčovat, ovšem ne hráči!! Hráči jen za předpokladu, když kapitán soupeře tento „transfer“ schválí. Je totiž možné, že mnozí hráči časem odpadnou, ať už kvůli zranění, fyzičce nebo přílišnému alkoholu v krvi. Pak se musí ale s kapitánem druhému mužstva dohodnout, koho si může do týmu půjčit.

Vítěz dostane putovní pohár. Největšími favority jsou samozřejmě fanoušci Liverpoolu, kteří už neznají hořkost porážky. Odměněn bude také nejlepší střelec, nejlepší brankář a osobnost víkendu. O tom budou rozhodovat jednotlivá mužstva.

Cena za start?

VELKÉ DÍKY patří supporters club CZ&SK Gooners a jejich stránkám GUNNERS.CZ, kteří se rozhodli nám částečně přispět na ceny. Jsou to právě fanoušci Arsenalu, kteří naposledy na letním srazu vyhráli.

Díky tomuto skvělému webu, který pomáhá také PremierLeague.cz svými blogy, je tak možné, že žádné startovné nebude. O tom se rozhodne později po propočítání.

Poker

Jelikož stát zakázal hrát poker o peníze, musíme to bohužel respektovat. Poker se tak bude hrát bez šanci na výdělek, ovšem první tři se dočkají nějaké věcné ceny.