Everton ve Vídni

10/07/2013 0 Od Riči

Nestává se příliš často, aby byl Everton k vidění blízko naším končinám. 14. července se naskytne výborná šance, když bude hrát v nedaleké Vídni.

Naposledy se Toffees objevili v blízkosti regionu střední Evropy před čtyřmi lety, to se v rámci předkola Evropské ligy představili v Olomouci. Tehdy utkání sledovalo přímo na stadionu děvet CZ/SK Evertonians.

V neděli 14. července od 17:00 se Everton utká s Austrií Vídeň na jejím hřišti. Lístky se prodávají pouze na pokladnách stadionu, také v den střetnutí, a stojí €10. Pro Evertonians byl vyčleněn sektor v kapacitě 1 850 lidí.

Jestliže by se hostující sektor vyprodal, což nepředpokládám, k prodeji jsou rovněž lístky na ostatní tribuny. Na Franz Horr Stadium se vejde celkově 13 400. Tipnu si, že vyprodáno asi nebude, v loňské mistrovské sezóně chodilo na ty zajímavější zápasy kolem 10 000 diváků. Uvidíme ale, jakým lákadlem je Everton.

Do Vídně se samozřejmě dá bez problémů dojet autem po dálnici, osobně však preferuji pravidelné vlakové spoje, více najdete na idos.cz.

Kdo si nenechá ujít první utkání nového manažera Roberta Martíneze?