Everton si zahraje v Drážďanech

14/05/2016 0 Od Riči

Po třech letech se našinec opět těší na možnost naživo zhlédnout Everton v dostupné vzdálenosti, na konci července se totiž představí na přípravném turnaji v Drážďanech.

V roce 2013 se Toffees představil v rámci přátelského utkání na hřišti Austrie Vídeň. Československá ekipa nechyběla v hlavním rakouském městě a troufnu si říct, že s naší účastí se dá počítat i pro tentokrát.

Blues oznámili účast na předsezónním přípravném turnaji s názvem Dresden Cup, který se bude konat 29. a 30. července na DDV-Stadium s kapacitou 32 000 diváků. Dalšími účastníky jsou domácí Dynamo, Real Betis a Werder Brémy.

Turnaj otevře střetnutí Werderu s Betisem, poté v pátek večer od 20:30 SEČ Everton nastoupí proti hostitelům. Na druhý hrací den mají Ostrované naplánované střetnutí na 12:30 SEČ, soupeřem bude jeden z otevíracího utkání, záleží na výsledcích.

Vstupenky jdou do prodeje už ve středu 18. května, jejich cena a další detaily budou ještě zveřejněny.

Real Betis, s nímž se Blues střetli v generálce na novou sezónu 2013/14, se v letošním ročníku La Ligy umístí v jejím středu. Werder Brémy si dnešní výhrou v posledním kole zajistil setrvání v Bundeslize i pro příští rok. Dynamo Drážďany letos opanovalo německou třetí ligu a zajistilo si postup o patro výše.