Pickford podepsal novou šestiletou smlouvu

27/09/2018 0 Od Riči

Brankář Jordan Pickford podpisem nové smlouvy až do roku 2024 stvrdil svoji budoucnost v Evertonu a prohlásil, že by se rád zařadil mezi klubové legendy.

24letý fotbalista přestoupil k Toffees jenom před rokem ze Sunderlandu za 25 milionů liber (dalších pět milionů je zakotveno v bonusech) a již v první sezóně byl zvolen hráčem roku na Goodison Parku. Po konci klubové sezóny následně sbíral pochvaly i na mezinárodním poli, jako anglická gólmanská jednička pomohl Albionu ke čtvrtému místu na mistrovství světa v Rusku.

„Když jsem loni přicházel do klubu, věděl jsem, že Everton bude správným krokem v mojí kariéře. Everton je obrovským klubem s obrovskou historií. Vášnivost a zanícenost našich fanoušků mě každý víkend inspiruje předvádět co nejlepší výkony.

Působení v Evertonu mi pomohlo získat post jedničky v národním týmu Anglie. Hraji ve skvělém klubu a snad se jednoho dne zařadím mezi jeho legendy.

Také doufám, že pomohu Evertonu, aby se stal úspěšným. Fanoušci si to zaslouží. Konkurence ostatních týmů je velká, musíme se ale snažit umístit se v tabulce, jak jen nejvýše to bude možné. Zároveň, pokud bychom se v příštím, či v tom následujícím roce dostali do finále jednoho z pohárů a eventuálně získali trofej, bylo by to úžasné,“ naznačil Pickford osobní a týmové ambice.