Přichází Agnes Beever-Jones

26/08/2022 0 Od Karamela

„Aggie“ Beever-Jones se stala další hráčkou na seznamu letošních posil.

Devatenáctiletá útočnice k nám přišla na roční hostování z Chelsea. Za londýnský klub odehrála dva zápasy, než se v sezóně 21/22 přesunula hostovat do Bristolu. Tam už pravidelně nastupovala na postu křídla a pětkrát i skórovala, čímž pomohla Robins ke třetí příčce v Championship. Od roku 2017 je stabilní hráčkou mládežnických výběrů Albionu.

Aggie pochází z městečka Carshalton na jižním okraji Londýna. Za zmínku stojí, že mezi jeho slavné obyvatele patří i bývalý britský ministerský předseda Sir John Mayor a zakladatelé mikrostátu Císařství Austenasie Terry a Jonathan Austenovi.

Zatímco naše letošní osmá posila se netají tím, že do Evertonu se přišla mnohé naučit, Brian Sørensen se svěřil, že Beever-Jones sledoval se zájmem jako velmi slibný anglický talent už před svým angažmá v Evertonu. Po zahájení své mise na Walton Hall Park si pak vybral Aggie jako jeden ze svých přestupových cílů. Přestup se tedy podařil a my přejeme Agnes i Klubu, aby nastávající spolupráce splnila ve vrchovaté míře představy obou stran. Up the Toffees!

Zdroj fotografie: trendsmap.com